bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de nieuwe woningschetsen!

2 november 2023

Mooi nieuws: de nieuwe woningschetsen van De Kraanvogel staan online!

Eigentijdse woningen met fraaie architectuur
Zoals te zien op de schetsen hierboven krijgen de woningen een aansprekende uitstraling. Met natuurlijke gevelkleuren, grote ramen en bijzondere metseldetails. Gaat jouw voorkeur uit naar de variant met plat dak en 3 volwaardige woonlagen, of zie jij jezelf al wonen in een van de hofwoningen met een langskap?

Dit is de planning: begin 2024 in verkoop
De verkoop van de 32 koopwoningen begint naar verwachting begin 2024, in januari/februari. De komende periode delen we via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over de woningen, het inschrijf- en toewijzingsproces. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun jij je begin 2024 inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning!

Woonwensen-enquête
Heb jij de woonwensen-enquête van De Kraanvogel al ingevuld? Dit kan door op de link hieronder te klikken. Waar mogelijk kunnen we jouw wensen meenemen bij de uitwerking van de plannen. Alvast bedankt voor het invullen!

Enquête invullen

Over de appartementen
Adrie Spanjaards Bouw en Ontwikkeling zal bij De Kraanvogel circa 32 huur- en koopappartementen realiseren: 21 reguliere appartementen, 6 grotere appartementen en 5 riante penthouses. Voor meer informatie over de appartementen kun je contact opnemen met Adrie Spanjaards: https://www.adriespanjaards.nl/contact/