bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nieuwe woningbeelden!

14 december 2023

In dit artikel lees je over de 32 duurzame koopwoningen van De Kraanvogel, die naar verwachting februari 2024 in verkoop gaan.

Ook kun je hierboven de nieuwe woningimpressies bewonderen! Zo krijg je een beter beeld van de uitstraling en fraaie architectuur van de woningen.

Over de woningen
De projectnaam De Kraanvogel verwijst naar de Kraanvogelstraat in Wijchen waaraan het project ligt. De verschillende woningtypes zijn op hun beurt vernoemd naar de Japanse vouwkunst origami, met de kraanvogel als één van de veel voorkomende vormen die wordt gevouwen. De kraanvogel staat in de Japanse cultuur symbool voor geluk en een voorspoedig leven. Ook de woningtypenamen bij De Kraanvogel – De Zwaan, De Haas, De Bloem, De Vlinder en De Vos – komen vaak voor bij origami. Wie weet vind jij bij één van deze woningtypes jouw geluk en voorspoedige nieuwe leven!

Stadswoningen
Deze woningen hebben een stoere en ‘stadse’ uitstraling door het platte dak. Met 3 volwaardige woonlagen heb je volop ruimte en indelingsmogelijkheden!

De Zwaan – Hoekwoning | 4 stuks
De hoekwoningen beschikken over 3 volwaardige woonlagen. Zoek jij een woning met veel ruimte en indelingsopties, dan is dit iets voor jou! De bijzondere metseldetails zorgen voor een aansprekende uitstraling.

De Haas – Tussenwoning | 21 stuks
In de tussenwoningen geniet je van veel praktische woonruimte. Door de natuurlijke gevelkleuren hebben de woningen een prachtige uitstraling die goed past bij de groene wijk. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

Hofwoningen
Deze woningen met 2 woonlagen en een kap liggen aan een mooi groen binnenhofje. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen en van de rust genieten?

De Bloem – Tussenwoning | 3 stuks
Ontdek de mogelijkheden van deze mooie tussenwoningen met langskap en mooie geveldetails! Je woont hier heerlijk rustig aan het groen, met tegelijkertijd het gezellige centrum van Wijchen op loopafstand.

De Vlinder – Hoekwoning | 2 stuks
Wonen op een hoek heeft iets bijzonders, zeker in deze fraaie hoekwoningen. Met mooie gevelkleuren en bijzondere metseldetails stralen deze woningen natuurlijke schoonheid uit. Geniet van de rust en het uitzicht op het groene hofje.

De Vos – Hoekwoning | 2 stuks
Droom jij van een heerlijk huis op de hoek? Ontdek dan deze ruime hoekwoningen! De langskap en mooie gevel- en metseldetails zorgen voor een charmante, eigentijdse uitstraling.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!