bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Planning De Kraanvogel | Woonwensen-enquête

28 september 2023

In dit bericht lees je over de planning van De Kraanvogel in Wijchen. Ook kun je via een korte enquête jouw woonwensen doorgeven.

Verkoop - begin 2024
De huidige planning is om eind 2023 / begin 2024 in voorverkoop te gaan met de 32 grondgebonden koopwoningen. Tijdens de voorverkoop kun je alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven* via de projectwebsite. In aanloop naar de voorverkoop kunnen we de nieuwe woningimpressies en de prijsbandbreedtes per woningtype met je delen. Zo kun je bij de voorverkoop alvast inschatten welke woningen het best passen bij jouw wensen en budget.

* Goed om te weten: als je straks bij de voorverkoop jouw voorkeuren doorgeeft, dan heb je een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

Naar verwachting start de verkoop van 32 koopwoningen begin 2024, in januari/februari. Dan zijn alle verkoopstukken gereed en kun je je definitief inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur.

Over de woningen
Circa 70% van de koopwoningen bevindt zich in de categorie betaalbaar (tot € 355.000,-). Zo geven we met De Kraanvogel invulling aan de grote vraag naar woningen in deze categorie. Zoals ook te zien is op de woningimpressies op de homepage, komen er 2 types koopwoning:

Rijwoningen met plat dak. Door het platte dak heeft dit woningtype 3 volwaardige woonlagen. Samen met de mooie geveldetails zorgt dit voor een eigentijdse en stoere uitstraling. Woonoppervlakte: ca. 100 m2.

Rijwoningen met langskap. Deze fraaie woningen hebben door de langskap een meer traditionele uitstraling. Ook deze woning hebben mooi gedecoreerde gevels met verschillende kleuren baksteen. Woonoppervlakte: ca. 90 m2.

Wat zijn jouw woonwensen?
Zie jij jezelf al wonen in De Kraanvogel, dan leren we jouw woonwensen graag beter kennen. Deze kun je doorgeven via een korte enquête door op de button hieronder te klikken. Waar mogelijk kunnen we jouw wensen meenemen bij de uitwerking van de plannen. Alvast bedankt voor het meedenken!

Naar de enquête