bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop De Kraanvogel start 8 februari!

24 januari 2024

We kunnen de start verkoopdatum van De Kraanvogel bekendmaken: donderdag 8 februari om 12.00 uur gaan de 32 prachtige woningen in verkoop!

Online inschrijven
Je kunt je vanaf 8 februari om 12.00 uur online inschrijven via de accountomgeving. Vanaf dan staat alle verkoopinformatie online: van de woningprijzen tot de koperskeuzelijsten waarmee je de woningen naar wens kunt aanpassen. Op deze pagina lees je meer over het woningaanbod van De Kraanvogel. Heb jij al een favoriet woningtype op het oog waar jij je straks op gaat inschrijven?

De inschrijfperiode loopt van 8 t/m 18 februari, waarna de woningen worden toegewezen. Wordt er een woning aan jou toegewezen, dan plant de makelaar op korte termijn een gesprek met je in. Houd er dus rekening mee dat je al in februari bij de makelaar langs kunt komen voor jouw nieuwe droomwoning! Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie en kun je al jouw vragen stellen.

32 energiezuinige appartementen
Binnenkort start ook de verkoop van de 32 appartementen die door Adrie Spanjaards worden ontwikkeld. De verkoop van deze appartementen verloopt via Driessen Makelaardij in Wijchen. Je kunt je inschrijven als belangstellende voor de appartementen via de projectwebsite www.dekraanvogel-appartementen.nl.

Energieneutraal wonen
Eerder gaven we al aan dat de 32 koopwoningen van De Kraanvogel heel energiezuinig zijn, met energielabel A+++. Om extra stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid, kunnen we melden dat de woningen in de basis zelfs energieneutraal (A++++) zullen zijn!

Een energieneutrale woning is goed voor het milieu, je energienota én het biedt extra leenmogelijkheden. De maximale leencapaciteit is vanaf 1 januari 2024 namelijk gekoppeld aan het energielabel van de woning. Bij een energieneutrale woning gaat dit al snel om een extra leencapaciteit van wel € 40.000,-. Energieneutraal wonen in De Kraanvogel wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar! Via een hypotheekadviseur - zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen - kun je meer informatie inwinnen.

LIV Hypotheken & Verzekeringen