bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop De Kraanvogel start volgende maand!

11 januari 2024

De start verkoop van De Kraanvogel komt nu echt dichtbij: begin februari gaan de 32 prachtige duurzame woningen in verkoop! Binnenkort kunnen we de definitieve start verkoopdatum met je delen.

Eenvoudig online inschrijven
Vanaf begin februari kun jij je online via de accountomgeving inschrijven voor misschien wel jouw nieuwe droomwoning. De inschrijfperiode loopt circa 7-10 dagen, waarna de woningen worden toegewezen. Wordt er een woning aan jou toegewezen, dan plant de makelaar op korte termijn een gesprek met je in. Tijdens dit gesprek krijg je meer informatie en kun je al jouw vragen stellen.

Op deze pagina lees je meer over het woningaanbod van De Kraanvogel. Heb jij al een favoriet woningtype op het oog waar jij je straks op gaat inschrijven?

Meer leenmogelijkheden energiezuinige woningen
Aan het begin van ieder jaar veranderen de hypotheekregels. Voor 2024 hebben we de belangrijkste wijzigingen voor je op een rij gezet in dit artikel. Vooral de aankoop van een duurzame woning wordt aantrekkelijker, omdat je afhankelijk van het energielabel meer kunt lenen. De woningen van De Kraanvogel hebben energielabel A+++, wat betekent dat je tot wel € 20.000,- extra kunt lenen bovenop je maximale hypotheek! Het is namelijk verantwoord om het bedrag dat je bespaart aan energielasten extra te besteden aan je hypotheek.

Gouden Tip: financiële check
Wil jij jouw kansen bij woningtoewijzing vergroten? Zorg dan dat je straks bij de start verkoop al een financiële check kunt uploaden bij jouw inschrijving. Hiermee bied jij jezelf en ons de zekerheid dat de financiering haalbaar is, zodat je een streepje voor krijgt bij de woningtoewijzing. Bij een erkend hypotheekadviseur – zoals LIV Hypotheken & Verzekeringen – kun je advies inwinnen en een financiële check aanvragen.

Vraag hier jouw financiële check aan!

Appartementen
De 32 appartementen van De Kraanvogel gaan via Adrie Spanjaards in verkoop/verhuur. Voor meer informatie over de appartementen kun je bij deze partij informeren.