bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart, schrijf je in!

8 februari 2024

Het is zover: de 32 prachtige, energieneutrale woningen van De Kraanvogel zijn in verkoop. Schrijf je snel in op jouw favoriete woning(en) en wie weet krijg jij straks je nieuwe droomwoning toegewezen!

Eenvoudig online inschrijven
Via de aanbodpagina kun je alle woninginformatie bekijken: van de VON-prijzen en de woningkenmerken tot de plattegronden en impressies. Op de downloadpagina vind je onder meer de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure en de koperskeuzelijsten waarmee je de woning naar jouw smaak kunt aanpassen.

Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven? Dan ga je in de accountomgeving naar ‘Online inschrijven' en vul je de gegevens in. Als je een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ hebt, dan kun je deze uploaden bij stap 4: Financieel. Dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing. Na het digitaal ondertekenen en indienen van jouw inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Vanaf dan maak je kans op een woning!

De inschrijfperiode loopt tot zondag 18 februari 23.59 uur, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Toewijzing van de woningen
Na sluiting van de inschrijfperiode hoor je vanaf dinsdag 20 februari of er een woning aan jou is toegewezen. Ben jij één van de gelukkigen, dan plant de makelaar op korte termijn een gesprek met je in. Houd er dus rekening mee dat je al in februari bij de makelaar langs kunt komen voor jouw nieuwe droomwoning! Tijdens dit gesprek ontvang je meer informatie over de woning, het aankoopproces en kun je al jouw vragen stellen.

We zien je inschrijving graag tegemoet. Wie weet ben jij straks één van de gelukkige nieuwe bewoners van De Kraanvogel!

Bekijk het aanbod