bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week | Ruim aanbod onder betaalbaarheidsgrens

1 februari 2024

Volgende week is het zover: donderdag 8 februari om 12.00 uur gaan de 32 prachtige, energieneutrale woningen van De Kraanvogel in verkoop!

Ruim aanbod onder de betaalbaarheidsgrens
Vanaf 8 februari 12.00 uur kun jij je via de accountomgeving inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Je kunt dan alle verkoopinformatie online bekijken, waaronder de woningprijzen. Deze prijzen worden vlak voor de start verkoop definitief vastgesteld, maar we kunnen alvast aangeven dat de 24 tussenwoningen van De Kraanvogel een VON-prijs onder de betaalbaarheidsgrens 2024 hebben. Dit betekent dat ze maximaal € 390.000,- kosten.

Via de kavelkaart die nu online staat kun je per woningtype alvast de prijsindicaties en extra informatie bekijken. Zo kun jij je alvast oriënteren en bepalen op welke woning(en) jij je volgende week wilt inschrijven!

Financiële check
De inschrijfperiode loopt van 8 t/m 18 februari, waarna de woningen worden toegewezen. Bij de toewijzing heb je een streepje voor als je een financiële check hebt geüpload bij jouw inschrijving. Hiermee toon je namelijk aan dat de financiering van de woning haalbaar is. Een financiële check kun je aanvragen bij een erkende hypotheekadviseur of bank, bijvoorbeeld bij LIV Hypotheken & Verzekeringen.

Vraag jouw financiële check aan bij LIV!

Energieneutrale woningen
De woningen van De Kraanvogel zijn in de basis energieneutraal (A++++). Dat is niet alleen duurzaam en goed voor je energienota, maar het biedt sinds begin dit jaar ook extra leenmogelijkheden. De maximale leencapaciteit is namelijk gekoppeld aan het energielabel van de woning. Bij een energieneutrale woning heb je zo extra leencapaciteit van wel € 40.000,-. Energieneutraal wonen in De Kraanvogel wordt zo extra aantrekkelijk en bereikbaar!

32 energiezuinige appartementen
Binnenkort start ook de verkoop van de 32 appartementen van De Kraanvogel, die door Adrie Spanjaards worden ontwikkeld. De verkoop van de appartementen verloopt via Driessen Makelaardij in Wijchen. Je kunt je inschrijven als belangstellende via de projectwebsite www.dekraanvogel-appartementen.nl.

Bekijk het woningaanbod