bus auto fiets
Menu

Jouw nieuwe thuis

Stel je voor: een verouderd bedrijventerrein dat wordt omgetoverd tot een groene woonwijk. Dat is wat we met De Kraanvogel doen! Welkom in deze duurzame nieuwe wijk met 32 prachtige koopwoningen. De Kraanvogel krijgt een gevarieerd aanbod duurzame woningen. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

De Kraanvogel Stadswoningen Comp

Stadswoningen

Deze woningen hebben een stoere en ‘stadse’ uitstraling door het platte dak. Met 3 volwaardige woonlagen heb je volop ruimte en indelingsmogelijkheden!

De Zwaan – Hoekwoning | 4 stuks
De hoekwoningen beschikken over 3 volwaardige woonlagen. Zoek jij een woning met veel ruimte en indelingsopties, dan is dit iets voor jou! De bijzondere metseldetails zorgen voor een aansprekende uitstraling.

De Haas – Tussenwoning | 21 stuks
In de tussenwoningen geniet je van veel praktische woonruimte. Door de natuurlijke gevelkleuren hebben de woningen een prachtige uitstraling die goed past bij de groene wijk. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen?

De Kraanvogel Hofwoniningen Comp

Hofwoningen

Deze woningen met 2 woonlagen en een kap liggen aan een mooi groen binnenhofje. Zie jij jezelf hier al heerlijk wonen en van de rust genieten?

De Bloem – Tussenwoning | 3 stuks
Ontdek de mogelijkheden van deze mooie tussenwoningen met langskap en mooie geveldetails! Je woont hier heerlijk rustig aan het groen, met tegelijkertijd het gezellige centrum van Wijchen op loopafstand.

De Vlinder – Hoekwoning | 2 stuks
Wonen op een hoek heeft iets bijzonders, zeker in deze fraaie hoekwoningen. Met mooie gevelkleuren en bijzondere metseldetails stralen deze woningen natuurlijke schoonheid uit. Geniet van de rust en het uitzicht op het groene hofje.

De Vos – Hoekwoning | 2 stuks
Droom jij van een heerlijk huis op de hoek? Ontdek dan deze ruime hoekwoningen! De langskap en mooie gevel- en metseldetails zorgen voor een charmante, eigentijdse uitstraling.