bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook bij De Kraanvogel. Alle woningen beschikken over zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen worden verwarmd met een warmtepomp. Dit is een duurzame vorm van verwarmen en zorgt voor een gelijkmatige en aangename binnentemperatuur.

LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi36

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is.

In de woningen van De Kraanvogel heeft jouw sanitair standaard een comfort afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Grohe en Geberit sanitair. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadspagina.

Downloadpagina
LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi12

De keuken

De keuken vormt bij veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen.

De woningen van De Kraanvogel zijn in de basis niet voorzien van een standaard keuken, maar je ontvangt wel een keukencheque t.w.v. €3000,-. Daarnaast vind je in de keukenbrochure op de downloadspagina verschillende keukenaanbiedingen, die speciaal zijn samengesteld voor de woningen van De Kraanvogel.

De keuken is met betrekking tot frontkleur, werkbladkleur en handgrepen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Jouw persoonlijke voorkeuren kun je afstemmen met de keukenadviseur. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken geheel naar jouw wens samen te stellen. Hiervoor kun je dan een cheque krijgen ter waarde van de basiskeuken van jouw woning en inleveren bij de aankoop van jouw nieuwe woning.

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!